Als ondernemer ontkom je niet aan zakelijk internet!

Als ondernemer ontkom je niet aan zakelijk internet!

22 februari 2017

Niet of slecht werkend internet, het is een frustratie die iedereen wel eens heeft ervaren. Zowel onderweg, in het buitenland, of gewoon thuis. Maar het is nogal een verschil of jij je favoriete serie op Netflix niet kan streamen of dat je onder werktijd niet niet online kan. In het ene geval moet je even wat anders bedenken om te gaan doen in je vrije tijd, in het andere geval kan het je zakelijk mogelijk flink wat euro’s gaan kosten. Iets dat je natuurlijk altijd wil voorkomen.

Nou kan eventuele schade bij de wat grotere bedrijven tijdens een internet storing flink oplopen, maar voor een zelfstandig ondernemer of ZZP’er is het vaak van nog grotere impact. Uit een eerder gehouden onderzoek van Multiscope in opdracht van Ziggo Zakelijk blijkt dat bijna de helft van alle ZZP’ers wel eens schade heeft geleden door niet of slecht werkend internet. En dat verschilt van verloren uren tot ontevreden klanten tot zelfs teruggetrokken opdrachten omdat er niet tijdig werd gereageerd.

Uit datzelfde onderzoek kwam eveneens naar voren dat een meerderheid van alle zelfstandige ondernemers, die vaak ook nog eens veel vanuit huis werken, geen zakelijk abonnement heeft. Ook natuurlijk op het gebied van veiligheid. Weet jij waar de kids thuis allemaal op klikken als ze op de iPad zitten, waar er allemaal films gedownload worden? Of wat voor websites je medewerkers bezoeken? Zakelijk internetten, e-mailen of werken in de cloud wil je natuurlijk wel helemaal veilig doen.

Zakelijk internet voor thuis

Bovenstaande punten zijn eigenlijk eenvoudig te tackelen door het nemen van een zakelijk abonnement. En dat heeft nog meer voordelen. Zo is het belastingaftrekbaar. Krijg je razendsnelle service. Hogere snelheid, extra wifi punten en je zakelijke pakket is makkelijk uit te breiden of aan te passen.

Ben je nog niet overtuigd? Dan kan je nu 3 maanden gratis zakelijk internet op proef nemen. Gewoon naast je huidige provider, en geheel vrijblijvend. Zodat je het even goed kan vergelijken. Probeer het beste internet nu 3 maanden gratis op proef: ziggo.nl/proefperiode.

Bron | www.dutchcowboys.nl | geraadpleegd op 21 februari 2017 |

Gerelateerde artikelen

Meer dan helft websiteverkeer is versleuteld met HTTPS

15 februari 2017
Een veilige website is belangrijk. Echter, is die veiligheid vandaag de dag met de standaard configuratie op websites niet gegarandeerd. Daarom worden websites versleuteld met een SSL certificaat. Was...

Digitaal bejaard

9 februari 2017
Bijna zeven op de tien Nederlanders in de leeftijd van 18 tot en met 55 jaar vinden het nodig om nieuwe digitale vaardigheden aan te leren. Een kwart heeft...

Je internetsnelheid optimaliseren

24 november 2016
Is je internet langzamer dan verwacht? Dan kan dit aan verschillende dingen liggen. Voor een optimale internetsnelheid is het belangrijk dat er goede netwerkbekabeling is aangesloten en geen beschadigde...

Over Webss

Over Ons Klanten Nieuws

Contact

Contactformulier

010-2908155

ma t/m vr 09:00 - 17:00

klantenservice@webss.nl

© Webss, Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.